"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

lauantai 13. kesäkuuta 2015

ookamin uudehko harrastus

...Nimittäin MH-nukkejen keräily. Koko homma sai alkunsa kun ensin näin TV-mainoksen missä oli Kiyomi Haunterly, japanilaisen haamun tytär. Hullylleni se ilmestyi heti kun seuraavan kuun tuet ilmaantuivat ja olin jo aikeissa jättää MH:n siihen, kunnes eräästä alekorista löytyi Jinafire Long, Lohikäärmeen tytär.

Nämä kaksi jatkavatkin tällä hetkellä hyllyn täysin sopuisasti. Virallisia sivuja tutkittuani löysin parikin muuta mielenkiintoista nukkea, mutta (kukkaron onneksi) niiden saatavuus lähikaupoista on kyseenalaista, tämä fakta on todistettu, koska parhaillaan autan ystävääni Harleytä yhden tietyn nuken metsästyksessä, kohta tulee neljä kuukautta täyteen. Omaa kokoelmaa tulen kuitenkin kartuttamaan tästä lähin alekoreista ja / itseni lahjomiseksi kun aihetta ja rahaa on.

Kävi tässä sellainenkin vahinko että sain kesätöitä. Sijaistan taas kotikolo-alueen siivoojaa tämän ollessa lomalla. En edes tätä työtä hakenut, mutta pyydettäessä otin vastaan. Tukien kanssa en olisi ollut kesää rahattomana, mutta kyllä pieni lisä aina hyvää tekee, saan sitten matkakassaa kartutettua lisää. Se on hyvä, sillä olen joutunut pariin otteeseen ryöstämään matkakassan jotta perheen talous ei olisi kaatunut, mutta osan olen jo saanut takaisin.

Ookami kiittää ja kuittaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.