"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

torstai 9. heinäkuuta 2015

Ookamin pienoinen pettymys

Pääsykokeista tuli vihdoinkin tietoa, tällä kertaa kolmea pistettä vaille, että olisi päässyt edes jonoon... *kiroilua* Noh, uusi yritys ensi vuonna.

Siivousuraka kotikolo alueella on jo ollut viikon verran ja polvet kiittelee rappusilla ravaamisesta. Vähän päälle neljä viikkoa vielä jäljellä mutten valita, tuleepahan hyötyliikuntaa.

Sain myös goodreadsin lukuhaasteen suoritettua tälle vuodelle. ('lupasin' lukea 20 kirjaa vuoden aikana kun liityin helmikuussa sivustolle, hupsista) Noh, tästä jatketaan ja nostetaan määrä ensi vuodelle sitten. Ehkä parasta tuolla sivustolla on se, että sieltä näkee helposti oman edistymisensä, sekä sivuissa että kirjojen  määrässä. Kyllä siellä myös ehdotetaan kirjoja sen perusteella mitä olet lukenut, mutta toistaiseksi en ole törmännyt mihinkään kiinnostavan oloiseen.

Yksi iloisesti yllättänyt kirja (taas kerran alelaarista) on 'Outolintu' , luin sen parissa päivässä ja sarjan toinen osa odottelee hyllyssä vuoroaan.

Pelailut on jäänyt vähemmälle kesän lämmetessä, mutta tällä hetkellä pleikkari kolmosella on menossa 'Drake's fortune' so far so good, mutta voisiko joku selittää miten natsisaksalainen sukellusvene on päätynyt Perun sisämaahan asti? -_-'... Nintendolla on puolestaan menossa 'Pokemon : Omega Ruby'n uudelleen peluu ND3:sella ja 'War for cybertron' NDS:llä.

Ookami kiittää ja kuittaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.