"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Ookami ja elokuu

Jahas, se ois taas elokuu. Siivoillessa kotikoloaluetta ensimmäiset keltaiset lehdet on jo löytyneet ovimatoista. Pakko kai uskoa että syksy on taas tulossa...

Pol. Immonen ei kestänyt aiheuttamaansa paskamyrskyä vaan pakeni ulkomaanlomalle, jättäen muut persut korjaamaan omia sotkujaan.

Elokuun aikana olisi tiedossa kaverien näkemistä, toivottavasti heille ei tällä kertaa tule mitään esteitä. Itselle kun niitä harvemmin tulee... Ouluun kun en päässyt ja paikallinen kurssitarjonta näyttää huonolta. En myöskään usko löytäväni ammattia vastaava työtä ensi vuoden aikana. Ja lähmmässä isossa kaupungissa kaikki työt tuntuvat menevän suhteilla. Itsellä ei siellä sukulaisia ole, joten jään rannalle ruikuttamaan.

Mutta hieman iloisempia asioita; jouluussa lähtee kapula vaihtoon, Xpeariani ei ole muutamaan hetkeen suostunut vastaanottamaan tekstiviestejä,  aikaisempien poistaminen ei myöskään auttanut asiaa. Poistin myös loput kännykässä lojuneet kuvat, mutta kapula on silti sekaisin kuin Naantalin aurinko. Puhelut sillä kuitenkin vielä onnistuu, sen takia pystyn odottamaan veronpalautuksiin asti. Tässä sitten onkin aikaa tutkailla että minkä luurin seuraavaksi otan, toista Xperiaa en suostu ottamaan, enkä samsungia. Pitänee siis siirtyä takaisin Nokialaiseen.

Unettomuus on taas vaivannut. Ei sillä että pyöriain säbgyssä koko yötä, ei vaan yksinkertaisesti nukuta, vaan voi mennä parikin vuorokautta samoilla silmillä...

Uneton Ookami kiittää ja kumartaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.