"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Ookamin luku - urakka alkoi... taas


Anteeksi tämä pienoinen katko, johon ei tällä kertaa ole sen kummoisempaa selitystä kuin se että mitään riipustamisen arvoista ei ole tapahtunut.

Olen pikku hiljaa aloitellut pääsykokeisiin lukemista ja välikevennyksenä sarjakuvia, pokemonin peluuta ja Bonesin 1-2 kausien uudelleen katsomista.

Muutaman ristikkolehden olen myös täytellyt lukupätkien välissä. Muuten olen nyhvännyt koneella ( Uni-Jukkaa ei taas ole vähään aikaan näkynyt)

Pörssiin sattui pienoinen kuolahdus kun iäkäs patjani sanoi sopimuksen irti. Onneksi Sotkan patjanvaihtopäivät olivat vielä voimassa sen samaisen päivän.

Sain pelattua myös Darialita lainassa olleen "Ducktales; Remastered" läpi. Nyt sitten odotellaan että Pokemonin uusin ilmestyy joskus loppuvuodesta...

Politiikassa pölisee jo niin pahasti etten edes minä toiston uhan takia ala niistä uudelleen purkautumaan, kerta laaki niistä riitti, enempää ei nyt tällä hetkellä irtoa ellei joku arkadianmäen apinoista kömmää taas.

Traktorimielenosoituksesta ja opiskelijoiden mielenilmauksesta olen nähnyt upeita pätkiä uutisissa ja löytänyt muutaman komian kuvankin. Enemmän kismittää kun ei itse päässyt paikan päälle marssimaan / katsomaan.

Tässä nyt lyhyt tilannekatsaus.

Ookami kiittää ja kumartaa ~

P.s: jotta saisin aikaiseksi hieman pidempiä tekstejä näinkin yllättävälle kuivalle kaudelle ne (vähät ) lukijat voivat heitellä ehdotuksia / kysymyksiä. Vastaan niihin suhteellisen pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.