"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

lauantai 4. lokakuuta 2014

Ookami vierailee Louella


Huh, nyt on ollut luvattoman pitkä väli tekstien välissä... Tässä välissä onkin ehtinyt sattua paljon.
Isla käväisi leikattavana ja tikitkin on jo pois. Tyttö parantui hienosti ja alkaa jo olemaan entisensä... eli terroristi.

Sain katsottua myös ' Game of Thrones ' - sarjan ykköskauden loppuun. Tykkäsin kovasti. Samoin sain vihdoin katsottua ' Tintin seikkailut ' ja ' Axterix ja Obelix ' boxit loppuun. Ahkera olen ollut.... :P

Ookami myös aloitti Transformers-korttien keräilyn (koska Bumblebee.... <3 ) ja nyt on kokoelma lähes valmis. Vaihtokortteja ollaan vaihdeltu Darialin ja Deekoon kanssa siltä osin miten toisilta on puuttunut. Siitäkin huolimatta vaihtarien kasa on iso...

Muttah. Tänään siis käytiin Louella Isännän kanssa pelailemassa. Neljän Uno erän jälkeen pidettiin tauko, sen jälkeen pääsin testaamaan Pleikkari kolmosta... ja tykästyin jälleen kerran. Pelattiin ' Naruto ultimate ninja storm ' ia ja ' Tekken 6 ' sta.

Saas nähdä milloin saan aikaiseksi ostettua kyseisen konsolin ja Naruto-pelit... :P * kukkaro kirkuu *
Ostaoslistalla kun on jo uusin pokemopeli, kunhan se ilmestyy *kukkaro pyörtyy*.
Pitäis varmaan katella että missä hinnoissa tuo pleikkari on ja missä... *kukkaro päästää kuolonkorinan*

Oho, se kuoli....

Vietiin likoille myös vähän hengenpelastusta. Kela oli tehnyt tenän ja jättänyt opintotuet maksamatta perjantaina ja heidän jääkaapissa oli hitusen tyhjää. Nyt siellä ainakin on lettuja, kokispullo, pullaa, maitopurkki ja 2 hillopurkin jämää sekä paketti spakettia. Khyl he niillä nyt maainataihi asti ellää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.