"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

perjantai 12. joulukuuta 2014

Ookami käy elokuvissa


Ookami käy harvoin elokuvissa (lähinnä kurjan rahatilanteen vuoksi) mutta ne onkin sitten ne harvat ja valitut mitä menen katsomaan. Deekoon ja Harleyn kanssa ollaan käyty vilkuilemassa Hobitti trilologia (<3), FF6, Thor: the dark world ja TMNT. Isännän vein katsomaan "Furyn" isänpäivän kunniaksi.

Olen enemmän sitä porukkaa joka odottaa, että leffa tulee DVD:llä alekoppaan (Hobitin vika osa tosin ostetaan heti kun se ilmestyy.... *sormet syyhyää jo* ) En tiedä kuinka outona minun leffamakua pidetään mutta leffahyllyni voi jakaa kuuteen osaan.

1: Piirretyt / Disney
 "Because you'r never too old for Disney movies" Ikisuosikkeina Mulan, Leijonakuningas, Hiidenpata, Tangled ja Frozen.

2: Jackie Chan - leffat
 Passiivis- agressiivista taistelua sellaisella aseella mikä vaan sattui käteen, kuka ei voisi pitää siitä? ^_^ Eniten naurattaa Kultainen medaljonki ja Around the world in 80 days.

3: Suomileffat
 Eräs paheeni. Myönnän että suurin osa on silkkaa kuraa, mutta ne muutamat valitut. Katsotuin omassa hyllyssä on Napapiirin sankarit ja Jos rakastat.

4: Kiinalais / japanilais / aasialais leffat
Ovat pitkiä mutta mielenkiintoisia outoine kiemuroineen. Omasta kokoelmasta suosikki on Shaoling soccer ja Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme. Hakusessa on leffa nimeltään "When the last sword is drawn". Se tuli katsottua Joutsenossa osana kurssia ja helkutti, se oli hyvä.

5: Total comedy ja muu komiikka
 Niko Kivelä, Sami Hedberg ja Ilari Johansson on tämän nurkan kulmakivet, mukana myös Robert Petterson (Roope) ja Riku Suokas.

6: Sotaleffat
Ei niin yksiselitteinen kuin luulisi. Tämä on kapoisempi kuin luulisi. Tässä on vain kaksi elokuvaa: Schindlerin lista ja Pianisti. Lisää tulee kun tulee, tähän ei ole mitään tiettyä hakusessa, mutta jos Fury ja sotahevonen joskus löytyy alekorista niin mukaan lähtee.

ookami kiittää ja kuittaa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.