"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

lauantai 6. joulukuuta 2014

Ookami sairastaa


Selvishän se miksi oikeenpuoleinen korva vaan kipuili, sattui ja kipuili vajaan parin viikon ajan. Otin itseäni niskasta kiinni ja pyysin aluksi Isäntää soittamaan terveyskeskukseen (ei korvan päälle oikein ilennyt laittaa mitään kun oli niin saakuran kipee tiistai iltana + erittäin ärsyyntynyt kun ei ole kunnolla pystyny nukkumaan pariin yöhön.). Jouduin kuitenkin lopulta itsekin puhelimeen selityksestö huolimatta. Sainkin varattua ajan vielä samalle illalle.

Vastaanotolla sitten lääkäri kyseli ensin että mitä on aiemmin tehty, lähinnä korville kun tiedostoissa näkyi vaan vuonna 2006 tehty korvahuuhtelu lukossa olle korvan vuoksi. Eihän siihen ollut mitään lisättävää kun niin harvoin niin kipeenä, että pitäisi käydä lääkärissä asti. Tohtori tarkista samalla että oliko flunssan, nielurisan tulehduksen tai poskiontelotulehdusta ennen kuin diagnoosiksi selvisi... tadaa. Korvatulehdus. Ei kaikesta huolimatta ollut ehtinyt kovin pahaksi, kun tärykalvo oli vielä terve ja korvakäytävä sopivan kostea joten pelkkien korvatippojen avulla.

Sairastan siis ensimmäistä korvatulehdusta hehkeässä 24-vuoden iässä. Tuntuu yhtä hehkeältä kun sairastin vesirokon 18-vuotiaana. Ja kummastakin taudista mielipiteeni on "Paljon melua tyhjästä." Ymmärrän kyllä että joillekkin nämä taudit iskevät rajummin, tai sitten toisilla on matalampi kipukynnys. Tuhkarokkoni meni helposti ohi, kunhan saatiin kuume laskemaan kotikonstein, vain muutama hailakka arpi jäi selkään (joka oli äidin mukaan olut täynnä rakkuloita rokon aikana.) muistoksi. Sain tämänkin taudin sairastettua täysin kotoa käsin. Ja nyt tämä ievanan korvatulehdus on vain lähinnä ärsyttävä.

Olen tähän ikään ehtiny syömään vain yhden antibiottikuurin, ja sekin oli lihaksen alaisen paiseen hoitoon. Mokoma oli onnistunut asettumaan oikean rinnan alle mikä teki olosta erittäin hankalan. Antibiootti + kipulääke auttoivat sen verran että sain nukutuksi edes vähän kun joka asento oli epämukava.lääke myös vauditti paiseen kehitystä sen verran, että se puhkesi 3 päivää kuurin aloittamisen jälkeen lääkärin ennustaman viikon sijaan. Söin kuitenkin kuurin kiltisti loppuun vaikka lääke oli erittäin epäkäytännöllisen muotoinen nieltäväksi.

Näitä lukuunottamatta tautihistoria onkin vain vuosittainen flunssa & kuume sekä silloin tällöin sairastettu mahatauti. Ja arvatkaapa oliko kuntotestit ala- ja ylä asteella juuri silloin, kun 90% oppilaista oli flunssa? >-->...
Ookami kiittää ja kuittaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.