"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

tiistai 3. helmikuuta 2015

Ookami, lumi ja sähkökatkot


Eli pikakelaus tammikuun tapahtumista....

No nyt sitä lunta sitten on. Niinkin paljon ettei ehdi edellisiä aurata pois ennen kuin kulkuväylät on taas ummessa. puidenkin oksilla alkaa olemaan jo niin paljon painoa, että isojenkin puiden latvat alkaa niiaamaan painosta.... * mä katkean iha just... mä katkean iha just... *

Jo lyhyen kävelylenkin aikanakin hengästyy, kun saa jatkuvasti tarpoa kinoksissa, vähän turhan tehokasta hyötyliikuntaa, mutta en valita. Hyvä vaan jos tämä turhan tehokas pelastusrengas kapenee vyötäröltä.

Pihassa pyörii myös ihastuttavan paljon pikkulintuja, kiitos naapurinpapan talviruokintapaikan. <3

Peleissä olen juuri päässyt Kingdom heartsissa Hollow Bastioniin, kirjastossa seikkailen tällä hetkellä. Olisin varmaan pidemmällä, mutta tämän päivän sähkökatkojen takia en ole edes harkinnut pelaamista.

Pisimmilään sähköt olivat poikki peräti 15 min. mutta niitäkin oli 3-5 peräkkäin + pari vähän lyhyempää katkosta. Juuri kun oli ehtinyt sytyttelemään sen veran kynttilöitä, ettei kävellyt seinille niin sähköt napshtivat taas päälle.... vain katketakseen hetken kuluttua uudestaan.

Isla touhuilee vieläkin parvekkeen lumikasoissa aina tilaisuuden tullen, taitaapa olla talvityttöjä tämä kissi.

Tammikuun aikana ei kyllä tapahtunut paljoa mitään kirjoittamise arvoista. Unirytmi menee miten sattuu, Bonesin kakkoskausi on puolivälissä ja täytin tammikuun aikana ainakin kolme ristikkolehteä. Talvihorros kunniaan, toivottavasti Helmikuussa tapahtuisi enemmän. :)

Ookami kiittää ja kuittaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.