"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

torstai 24. syyskuuta 2015

Ookamin syksyä

Ookamin syksy on ollut varsin kiireinen, vaikka koulua ja töitä ei tällä hetkellä ole.

Ensin, jo syyskuun ensimmäisenä pävänä Autoin Harleytä ja Deekoota muuttamaan ensimmäiseen omaan (vuokra)kotiin. Isännän kanssa autettiin lähinnä kamojen kannossa toiseen kerrokseen siten, että vuokrattu peräkärri saatiin nopeasti tyhjäksi. Lahjoimme myös imurilla ja teepakilla. Sen jälkeen poistuimme ja annoimme heidän kahdestaan järjestää kämpän mielensä mukaan.

Männä viikolla emännän puhelin sanoi sopimuksen irti (juuri kun takuu loppui....) ja eikun uutta hakemaan. Nyt pelittää, mutta myyjä teki kämäisen tempun ja myi minun ja isännän koneelle uudet "paremmat" sirut, jotka sitten _estävät_ Soneran palomuuria hakemasta uusia päivityksiä. Ainoa korjaus olisi poistaa vanha ja ladata uudelleen, mutta tadah; kone ei anna poistaa sitä.... -_-, helpsonin äijät saivat onneksi koneeni korjattua etänä sen verran että nyt pelittää. Latasin kuitenkin ilmaisversion AVAST!: tista varmuuden vuoksi jos Sonera päättää ruveta pelleilemään taas.

Eli jos Soneran setä tai täti tarjoaa uutta sirua... ÄLKÄÄ OTTAKO!!!! Ainakaan ennen kuin varmistatte että se ei aiheuta häiriötä palomuurin kanssa.

Ja vielä kävi näin kivasti että kun emännä puhelin saatiin vaihdettua, omanikin alkoi piiputtamaan, ei suostu soittamaan mihinkään, ei hälytä kaikkia puheluita ja viestiäkin se saattaa lähettää 6 tunnista jopa kahteen päivään, vaikka viestissä ei olisi muuta kuin " ok :)"

Kotikolon ympäriltä on myös kaadettu puita oikein olan teolla ja onneksi, suurin osa kaadetuista puista oli sisältä jo onttoja, eivät välttämättä olisi selviytynyt ensi talven myräköistä kaatumatta. Nyt on avarampaa ja ensi kesäksi suunnitellaan uusien, hieman kestävämpien puiden istuttamista.

Ookami kiittää ja kumartaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.