"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

maanantai 28. syyskuuta 2015

Ookami ja kuuhulluus...

Superkuu on taas kerran otsikoissa. Omalta kohalta jää väliin, koska pilviverhon takaa ei tule näkymään paljoa mitään. Kuu-hulluuttani en kuitenkaan pääse pakoon. Itselläni se aiheuttaa nukahtamisvaikeuksia ja jonkin asteista levottomuutta. yhdistettynä viime merkinnän säikähdykseen vaikutus tuntuu olevan aiempaa voimakkaampi, mutta ei valittamista, töitähän minulla ei tunnetusti ole. Yökyöpelihän minä nyt muutenkin olen, joten valvominen ei sinänsä haittaa.

Lukeminen on myös sujunut hyvää tahtia, vaikka sain goodreadsin haasteen suoritettua, tällä hetkellä luvun alla on Tom Sawyerin seikkailut, Vartiat hoi!, Armanin maailma ja Kapinallinen. Silti hyllyssä riittää vielä lukemattomia kirjoja.

Osan vanhoista (ja jo luetuista & luovutusvalmiista ) kirjoista olen jo lahjoittanut eteenpäin, koska lähidivari ei enää osta kirjoja sisään. Kirjat eivät kuulemma vaihdu kyllin aktiivisesti (miksiköhän kun jo puoli vuotta samat kirjat hyllyssä etkä ota uusia sisään vaikka ilmaiseksikin olisit saanut?)

Ookami kiittää ja kumartaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.