"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ookami pelaa: Kingdom Hearts


Tämä pelisarja on nykäissyt minut kirjaimellisesti mukaansa, nintendo DS:sän Kingdom hearts 358 / 2 days - pelistä se lähti. Sen jälkeen seurasi Kingdom hearts: Remix ja Dreamdrop distance. Kaikki näistä on tosin viel pahasti kesken.... ^^'. Tämän jälkeen honasin Fantasiapelien myytipisteellä conissa Sarjakuvaversiot. <3 Tällä hetkellä hyllyssä on 358/2 osat 1 ja 2 sekä kingdom hearts 2: osa 1. (muita odotellessa...ja ylimääräistä rahaa...). Toissapäivänä löysin jonon jatkeeksi Kingdom hearts 1,5 remix:sin playstation kolmoselle...^^.

Koko pelisarjassa suosikkini on Axel, koska vaikutti niin hyvikseltä 358/2:ssa, ainakin siihen asti mihin olen pelannu.

Muttah... muita asioia sitten:
Beetle: Odottaa maalausta (vieläkin)
Konttisukka: Ensimmäisen sukan varsi melkein valmis.

Tulipahan myös katottua Nenäpäivä konsertti, mikä takia ' Vain elämää ' - päätösjakso jäi perjantaina väliin... uusintana sitten. Nenäpäivä konsertti oli aika matalalentoinen, mutta oli viihdyttävää nähdä kun Esko Valtaojalta lähti parta. :D (Olenko ainoo jonka mielestä se näyttää aivan Kekkoselta ajellulla naamalla?)

Joskus ylä-asteella / lukiossa herran nähny livenä kun oli tiedeviikon kunniavieras/ puhuja yhtenä vuotena.

On myös hienoa nähdä, vaikka suomessa menee raha-asiat miten menee (itse kullakin), niin silti saadaan kasaan reilu pari miljoonaa hyväntekeväisyyteen. Itsellä ei ole varaa soittaa / laittaa tekstiviestiä mutta aina nenäpäivän, nälkäpäivän tai veteraanien keräislippaan nähdessäni tyhjennän taskusta pikkuhilut kuljeksimasta.

ookami kiittää, kuittaa ja antaa keksin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.