"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

tiistai 25. marraskuuta 2014

Ookami vierailee Louella

Ookamin viikonloppu Louella

Vietinpä viime viikonlopun poissa kotoa, Louella Darialin ja Deekoon luona. Hauskaa oli, tietekin, ja Maanantaina käytiin hakemassa Sonatan kirja & nimmarit oikein omistuskirjoituksella :D.

Perjantai ilta meni asettumisessa, pelaamisessa (kokeiltiin Rappa Kaljaa mutta koska ei saatu selkoa säännöistä pelattiin hiukanomalla tavallamme...) , syötiin uunipitsa (joka oli yllättävän hyvä) ja katottiin tv:tä. Hilauduttiin sänkyyn joskus puol kahden aikoihin.

Lauantaina sit katottiin kaikki Transformers- leffat kunhan onliin puolenpäivän jälkeen herätty. Oli kyl hyvät, tykästyin entistä enemmän Bumlebeehen ja Ratchettiin, uutena ihastumisena Drift... <3 Jäi kyllä sellainen fiilis nelosesta että ois tulossa viideskin leffa. Sit pelattiin pari erää  ' go fishiä ' ja Bakaria. Leffojen aikana syötiin yksi metripitsa ja juustonaksu pussi kolmeen pekkaan. Sänkyyn hilauduttiin vasta puoli seiskan aikoihin...aamulla.

Sunnuntaina heräiltiin puolen päivän aikoihin ja oleiltiin koneella ja katottiin Ace Venturat ja pelattiin Carcassonnea. Tällä kertaa petiin jo kahdentoista aikoihin koska tytöillä oli koulua maanantaina.

Maanantaipäivän vietin yksikseni asuntolan puolella. Kulutin aikaa lukien ja ristikkoa täyttäen, tv oli taustameluna. Ensin tosin siivosin sen huoneen missä olin yöpynyt ja pakkasin vähät tavarani.

Kahden jälkeen sit lähdettiin kohti kirjakauppaa, missä Sonatan kirjan sai alennuksella ja vieläpä sai pyytää bändin jäseniltä (ketkä paikalla nyt oli) nimmarit. Sinne meni lähes kolmekymppiä, mutta se oli sen arvoista :P

Sain myös viimein luettua loppuun Terry Pratchettin " Pyramids" kirjan ja aloitettua "Velhous verissä". Tiedän lukevani näitä sekalaisessa järjestyksessä mutta aloitin Pyramids-kirjan ennen kuin omistin 'Velhous verissä' kirjan. Pyramids oli aivan odotetun hyvä, taattua Parchettiä. :)

Ookami kiittää ja kuittaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.