"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ookami ja Kemin mangapäivät

Tulipahan pyörähdettyä Kemin mangapäivillä. Mitään en itse tällä kertaa ostanut, mutta sain myytyä pari mangasarjaa sekä muutaman yksittäisen osan pois. :)

Jaoin pöydä Harleyn ja Deekoon kanssa. Tavarat mahtui pöytään hyvin, mutta pydän takana oli hieman ahdasta. Tapahtumapaikkana toimi Sauvotalo ja myyntipöydät oli toisessa kerroksessa. Ostajia liikkui mukavan paljon, kaikki tuntuivat saavan jotain myytyä poispäin muissakin myyntipöydissä. Tapahtuma aika oli suht lyhyt, 11-15 ja pöytää pääsi pystyttämään tuntia ennen.

Olisi pitänyt varata enemmän vaihtorahaa kuin 25 euroa, sillä ensimmäinen ostaja maksoi kaksikymppisellä ja suurin osa vaihtorahoista menikin sitten sinne ku ostos teki vain kuusi euroa... Onneksi sain vaihdettua kympin kahdeksi vitoseksi niin näytti jo vähän paremmalta.

Ensivuodeksi voisin värkätä myyntin jotain omatekoista pikkutilpehööriä mutta esineiden virkkaaminen on poissa kysymyksestä; ranne ei tunnu kestävän... -__- kenties jotain huovasta? ;) Niitä touhuja varten pitäisi varmaan tehdä oma facen sivu kunhan saa jotain ensin kasaan.... Noh, ensi kertaan on viel reilu vuosi aikaa, joten aikaa on miettiä sitten pääsykokeiden jälkeen. Huomenna pistetään sitten yhteishakua menemään.

Ookami kiittää ja kuittaa...~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.