"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

maanantai 1. syyskuuta 2014

Ookami ja TV:n nurja puoli

Nyt kun (valitettavasti) BB ja Salkkarit ovat palanneet ruutuun, on hyvä aika pistää tämä rantti pystyyn. Jos nyt joku sattuu näistä kahdesta pitämään niin voi hyvin hypätä tämän yli, sillä nyt tulee täyslaidallinen. Kohteeksi joutuu myös pari muuta ohjelmaa.

Ensin salkkarit; En tajunnut sitä vuonna -97, liikaa tapahtuu yhdessä pienessä taloyhtiössä, ei mitään realiteetin tajua. (ja taas yksi syy kiusata minua koska en seurannut "maailman parasta sarjaa"...) kymmenen jaksoa kestin ennen kuin meni liian hapokkaaksi. Ja arvatkaapa mitä? Samaa sontaa se on vieläkin. Katsoin ihan mielenkiinnosta (josko he olisivat oppineet jotain...) yhden kauden uusinnat kesällä. Entistä enemmän sekavaa ja vieläpa kaikki kuksii kaikkien kanssa. Eiii kiitos.
Kotikadun kanssa sama juttu. Itse asiassa sen nimi voisi yht hyvin voinut olla "Salkkarit 20 vuoden päästä". JA tätä oli joskus muksuna pakko katsoa, jos halusi olla olkkarissa missä oli silloin talon ainoa telkkari. Onneksi siinä sentään oli Aake Kalliala pelastamassa edes vähän.

Sitten, tämä MTV:n nykyään lähettämä sonnan alalaji, Jersey/georgie/Warsaw Shore....IHA OIKEESTI?! Kuka niit katsoo??...Ei tartte vastata. Ja ilmeisesti mun digiboxin guidessa on jotain häröä MTV:n kohdalla kun silloin kun käännä kanavalle katsoakseni South Parkin / Ridiculousness : in, mutta tadah! Joku noista kolmestä pyörii siellä vielä ties kuinka kauan. Ja kanavaa ei viiti vaihtaa kun ei ole varma että milloin se mun odottama ohjelma sit oikeesti alkaa. Ne muut ohjelmat ovat edes vähän järkevämmällä tasolla kuin shoret.

Minkälaisen maailmankuvan nuoret aikuiset saavat sitä katsoessaan? Aikuisena voi sit elää site että menee johonki kommuuniin asumaan (tähä asti asia on viel iha oikein), sitten töitä tehdään vain pari hassua tuntia (ja niistä peräti soitetaan joka kerta, ei mitään 9-17 meininkiä mitä se oikeesti olisi.) ja sitten _joka_ ilta baariin, vedetään kännit ja tuodaan joku random heppu kotiin, pannaan (jos humaluudelta pystyy) ja sammutaan, mahdollisesti omaan oksennukseen tai virtsaan. Ja sama
seuraavana päivänä uusiksi. Melkeinpä kieltämättä, ne jotka tässä "reality" sarjassa ovat, ovat poikkeuksetta tyhmiä kuin saappaat.

Ja tästä sitten päästään kaikista pahimpaan sontaan: Big Brother eli BB....

Mitä.Vittua.Siinä.Sarjassa.Muka.On.Niin.Mielenkiintoista.Että.Sitä.On.Pakko.Tulla.-
Joka.Päivä.Kahteen.Otteeseen.Ja.Vielä.Olla.Oma.Maksukanava?

Ei mene jakeluun. Tämän
ohjeman olen jotenkuten onnistunut välttämään, mutta ne mainokset onnistuvat aina yllättämään. Sekä FB, vaikka olen pistänyt BB mainokset "kieltoon" facessa niin pari tulee silloin tällöin läpi.
Onneksi näitä kanavia riittää katsottavaksi jos/kun nämä tuubasta tulleet ohjelmat pyörii.

Kas, olo helpottui kun sain vihdoinkin tämän ulos.

Ookami kiittää ja kuittaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.