"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ookami "Maaseudulta käsin" - messuilla

Kävin pitkästä aikaa "Maaseudulta käsin" messuilla Louella. Viimeksi kävin siellä noin vaahtosammuttimen kokoisena. Parkkipaikkana toimi läheinen pelto, mikä ei onneksi olut kovin kurainen. Harmi vain, että paikannäyttäjäy ohjasivat meidät melkeinpä kokonaan väärään päähän peltoa... Messualueelle kävellessä Jope Ruonansuu kurvasi messupaikalle kohti esiintyjien parkkipaikkaa. Onneksi jonottaessa ei mennyt kauaa.

Ensin kierrettiin rauhassa ulkona olleet kojut, osallistuin pariin arvontaan, joissa voitti joka arvalla. Tällä kertaa kävi arpatuuria, koska sain korvakorut, hiusklipsin ja aurinkolasit normaalien resujen avaimenperien sijaan. Otuksiakin näkyi ihan kiitettävästi. Lapin poliisit olivat jopa tuoneet paikalle poliisi poron. :D

Emäntä kierteli kanssani kaikki kojut , isäntä oli joko edellä tai jäljessä etsien juttukavereita. Hiukan hävetti, kun emäntä haali kaikkea mahdollista ilmaistavaraa, mutta sitä vartenhan ne siellä on, itsekin hamstrasin karkkeja ja kuulakärkikyniä :3.

Sivummalle kävellessä löytyi kotieläimet...<3 Tupsuankat oli hauskoja mutta oi ne hevoset.... <3 Kaikki otukset ovat suloisia, mutta jostain kumman syystä ne isot hevoset ovat lähellä sydäntä, (shire ja Tinker) mutta vuonis on kanssa ihan jees....(tähän väliin sanottakoon että en ole ikuna ratsastanut ellei talutuksia lasketa...)

Sieltä päästyämme lähdimme etsimään sitä varsinaista syytä miksi messuille tulimme; oppilaiden pystyttämiä ständejä. Harley ja Deekoo olivat pistäneet yhden pisteen pystyyn. Meiltä oli lainassa pari käsityötä antamassa väriläiskiä. Komiata oli. Siellä jutusteltin hetki mahdollisuuksien puitteissa. Sieltä sitten luovimme toiselle kierrokselle ennen kotiin lähtöä.

Tietenkään en voinut lähteä messualueelta ilman yhtä pakollista ostosta; karkkia. :P Neljä isoa pussia kympillä, entä sitten jos olisivatkin jo hieman kovia, ei niitä ole pakko purra. Säästyypä pidempään.

Ainoa asia mikä jäi messuissa huonolle oli se, että Vihreät eivät jostakin syytä olleet paikalla, paikalla oli keskusta, kokoomus, vasemmistoliitto ja persut. Kolme ensimmäistä on ihan jees, mutta persut kierrän kaukaa....Väyrynenkin on ihan siedettävä kunhan sen kanssa ei ala juttelemaan politiikasta.

Muttah... kaikesta huolimatta plussia ja miinuksia:

+ Hieno ilma
+ kyllin paljon tilaa kulkea
+ erittäin monipuolinen tarjonta
+ kukkoroystävällinen pääsylipu hinta.

- messuruokien hinta
- liian paljon politiikkaa esillä
- liian sekava messukartta

yleisarvosanaksi annan : 7,5/10

Ookami kiittää messuväkeä ja kuittaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.