"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ookami ja kirjakaupan ale.


Ookami pitää ylikaiken kirjoista, kuten on jo varmaan parin postauksen jälkeen tullutkin selväksi. Yleensä ei pienellä tuella ole paljoa varaa ostaa uusia kirjoja, joten kirjastojen poistomyynti ja divarit ovat kovassa käytössä. Mutta nyt kävi säkä. Kirjakaupalla oli muuttoale, minne Ookami suuntasi kunhan oli varma että parin laskun ja erään tilauksen jälkeen jää vielä ylimääräistä hynää... ^^.

Kirjakaupassa saisin kulutettua montakin tuntia, iha vaa katsellakseni kirjoja joita en välttämättä osta. Mutta melkeimpä aina on mukana joku joka hoputtaa. Näin on lähes 2/ 5 kirjakauppakäynneistäni. Ja jos ei ole mukana, niin puhelimen päässä vähintään.

Kirjailijoiden suhteen en ole kranttu, jos vain a) kansi tai nimi on kyllin kiinnostava herättämään fantasiafanin huomion ja b) takakansitektsti koukuttaa kyllin hyvin. Toinen mikä tulee tarkistettua uutta kirjaa otettaessa on se että sattuisiko sama löytymään pokkarina; pokkarit ovat kevyempiä, ne saa helpommin kulkemaan mukana ja niitä mahtuu paljon enemmän kirjahyllyyn kuin kovakantisia. Massiivisemmat teokset otan suosiolla kovakantisina, säilyvät kasassa kauemmin.

Kirjakaupan alet ovat hauskoja, saa selata niitä kirjoja mitkä ovat jääneet yli varsinaisesta myynnistä, ja välillä sieltä löytyy helmiäkin. Tällä kertaa ei oikein mitään varsinaista aarretta löytynyt, mutta ohjekirja leivostikkarien tekemiseen kyllä. Pitää kokeilla kunhan saan ainekset kasaan. Lisäksi mukaan tarttui yksi Carcassonnen lisäosa ja pari sarjakuvakirjaa. Yhteishinta jäi alle viiteenkymppiin. (Täysihintaisena satsi olisi maksanut lähemmäs sata euroa...) Sieltä sitten suunnattiin ruokakaupan jälkeen takaisin kotikololle.

Toinen paikka missä Ookami tykkää käydä varsin usein katselemassa, ei välttämättä ostamassa mitään, on koriste- esine osasto. Oli mikä hyvänsä kauppa niin Ookamin löytää kolmelta hyllyltä: Lehtihylly, Sisustus, pelit/ DDV / musa. Nämä ovat yleensä melko lähellä toisiaan, ainakin näillä korkeuksilla. Lehtihyllyltä mukaan otetaan uusimat mangat (tästä ei poiketa...). Muilta hyllyitä lähteekin pää asiassa vain alennustavaraa... joskus palkitsen itseäni ja törsään johonkin peliin tai elokuvaan.

Syömisen ja parin tunnin olon jälkeen Deekoo ja Harley palasivat koulun alun myötä takaisin lapin rajamaille. Tällä kertaa ei alettu pelaamaan, heillä oli pitkä ajomatka takana. Lähinä höpötettiin ja juotiin teetä. Ihmeteltiin Islan holtitonta kasvua ja Pepin yhdenäkkistä vahenemista. Itse en ole niin paljon kiinnittänyt huomiota kumpaakaan asiaan kun joka päivä olen ollut paikan päällä, niin ei sitä niin helposti huomaa...Mutta rakkaita kumpikin on.

Deekoo ja Harley tulevat huomenissa pelaamaan ajan kanssa. Sovittiin samalla parista mahdollisesta road tripistä, niistä sitten lisää kunhan tulevat ajankohtaiseksi.

Ookami kiittää ja kuittaa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.