"--There's a cave on the hills, In the woods not so far away --"
from: Blood By Sonata Artica

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Tästä se lähtee


Kuka kumman Ookami?

Sivupalkista huolimatta tässä tulee nyt hiukan pidempi esittely.

Olen syntynyt ja asunut Lapin rajamailla koko ikäni, suunitelmissa muuttaa Ouluun kunhan saan opiskelupaikan... tai töitä. Kiusattu ja yksinäinen kun olin, lähimmät
ystävät ennen lukiota löytyi kirjojen ja sarjakuvien kansien välistä. Askartelusta ja käsitöistä olen aina pitänyt ja olen niissä vieläkin varsin hyvä, mutten kovin tuottelias. Pelaaminen on vielä lastenkengissä ja lautapeleihin hurahdin monen vuoden tauon jälkeen kaksi vuotta sitten.

Kiusaamisen takia koulunkäynti oli henkisesti vaikeaa ja rankkaa, lukioon onneksi tuli helpotusta kun kiusaajat kaikosivat ammattikouluihin. Lukioaika menikin lähinnä henkisten haavojen korjailuun ja ensimmäisten ystäväsuhteiden luomiseen.

Sen jälkeen vietin vuoden Joutsenon Opistossa japanin kieltä opiskellen ja pidän vieläkin yhteyttä osaan silloisista luokkakavereista ( asianosaiset tunistavat itsensä kyllä. )Se oli siihenastisen elämäni paras vuosi. Mahtava asuntolaporukka, vielä parempi ryhmä, kiva opettaja, upea paikkakunta sekä koulu sijaitsi Saimaan rannalla. Joskus käyn vielä uudemman kerran Joutsenossa.

Sen jälkeen olin vuoden verran työ valmennuksessa parissakin paikassa. Sen jälkeen tuli pieni takauma Lappiassa, tällä kertaa oppilat eivät kiusanneet, vaan yksi opettajista vaati aivan liikaa. Kurssin keskeyttäminen oli pari kertaa lähellä, mutta valmistuinkin ajallaan. Saa nähdä mitä alkava kouluvuosi tuo tullessaan ei nimittäin ole koulutuspaikkaa... eikä töitä.

Asun vielä kotona vanhempieni luona, lähinnä rahallisista syistä ja perheeseen kuuluu kaksi sekarotuista kissaa, vanharouva Peppi (18 tämän kesän aikana) terroristi Isla (n. 7 kk)

Mitä lukemiseen tulee, rakastan fantasiaa, sarjakuvia ja mangaa. Tolkien ja Pratchet ovat lähellä sydäntä. Sivutietona voin heittää että Sormusten herran olen lukenut neljästi kannesta kanteen. Sarjakuvien suosikki listasta löytyy mm. Tintti, Piko & Fantasio, Lucky Luke, Yoko Stuno, Rubiini, Natasha sekä kotimaiset mummo ja Nanna.

Mangasta tulisi turhan pitkä jos luettelisin kaiki, mutta top 3 listasta löytyy Naruto, Kingdom hearts, ja One Piece.

Lauta ja korttipeleistä pelaan mieluiten ( porukalla) Ragea, Sibboa, unoa, Fairy Talea ja Carcassonnea. Nintendo DS:ssä eniten pelailen Pokemonia, Dragon Questiä, Dead or Alivea ja Kingdom of heartsia. Saatan kyllä ostaa vielä jonkun konsolin hamassa tulevaisuudessa...

Noh, tässä nyt tämä eka kirjoitus, seuraavassa pääsemme ehkä enemmän pureutumaan tämän blogin oikeaan tarkoitukseen. Kommentteja / kysymyksiä saa aina heittää, vastailen niihin parhaani mukaan. Mutta olkaa ymmärtäväisä, tämä on eka blogini, joten asiat on vielä vähän vinksallaan. ^__^

Ookami kiittää ja kuittaa.... ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ookami arvostaa viestiäsi. Turvallisuussyistä tarkistan viestisi ennen niiden julkaisua.